Led-verlichting
>> Besparing 70  90 % op stoom
>> Levensduur van +/- 10 jaar
>> 2 jaar garantie
>> Terugverdientijd van +/- 1,5 jaar
Voordelen LED verlichting

Door het gunstige energieverbruik van de LED-lamp wordt een besparing op de CO2- en zwaveluitstoot gerealiseerd. Daarnaast wordt een besparing van 70 tot 90% op de energiefactuur verkregen. Het licht van een LED-lamp is ook aangenamer licht, dit omdat LED-licht geen frequentielicht is. Door de grote energieëfficiëntie geeft deze geen warmte of ongezonde straling af. We richten op een levensduur van 50.000 branduren voor onze lampen. Door de lange levensduur is er tot 10 maal minder onderhoud nodig voor uw verlichting.

Lichtspectrum

De kleuren: WW (2800k-3500k) en NW (4000k-4500k) en KW (5500-6000k) zijn standaard verkrijgbaar. Speciale kleuren zoals infrarood, foodlight en meatlight zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Bel ons: +32 (0) 491 733 245    >>
Duurzaam/ Milieubewust/ Besparing energiekosten/ Innovatie/
Energie-efficiënt/
Lange levensduur


Het woord LED staat voor Light Emitting Diode. Een "lampje" met een doorsnede van 0,5 tot 9mm. Dit wordt al jaren toegepast binnen de traditionele elektronica (wekkerradio's, televisies, computers, ...) en heeft daarbij zijn degelijkheid en betrouwbaarheid bewezen. U kent vast wel de rode lampjes in digitale wekkers en in apparaten die stand-by staan zoals tv's en home cinema sets.

Bij de conventionele TL lamp wordt een groot gedeelte van de verbruikte energie omgezet in warmte en een klein aandeel in licht. Bij de LED TL wordt het grootste gedeelte van de opgenomen energie direct omgezet in licht en minimaal in warmte. Waardoor er een veel efficiënter energieverbruik is. Dit resulteert lagere energiekosten en een grote financiële besparing
.