Totaaloplossing
voor uw energie


Eco-vriendelijk/Geld besparen/Groene energie


Wanneer u kiest voor W&M-energy bieden wij u niet enkel de mogelijkheid om enkel energie te besparen. Wij bieden een totaaloplossing voor uw energie. In eerste instantie trachten we uw energieconsumptie te minimaliseren zonder dat u hier hinder van zal ondervinden. Zelfs zonder in uw portefeuille te moeten tasten. In tweede instantie gaan we uw energiefactuur nog goedkoper maken door steeds de juiste leverancier voor u te kiezen. Ten slotte zorgen we ervoor dat u de energie, die u uiteindelijk nog verbruikt na onze oplossingen, zelf kan opwekken.

W&M-energy probeert u zo goed mogelijk bij te staan gedurende ons samenwerkingsproject. We adviseren op maat van uw bedrijf. Na akkoord verzorgen we de realisatie van ons project. Na onze samenwerking blijven we onze projecten nauwlettend opvolgen. Dit om de kwaliteit van onze projecten te kunnen garanderen.
>> Led-verlichting
>> Verwarming
>> Windenergie
>> Zonnepanelen
>> Financiering
Ons aanbod tracht zich elke dag te verrijken door de hedendaagse markt op de voet op te volgen. Om u zo ten allen tijden het neusje van de zalm omtrent energiebesparing te kunnen aanbieden.
Bel ons: +32 (0) 491 733 245    >>