Warmtepompen

De werking van een warmtepomp is in principe, zeer gemakkelijk. Terwijl bij een koelkast de warmte van binnen naar buiten wordt gevoerd, wordt bij een warmtepomp de natuurlijke warmte via een verwarmings- systeem naar binnen geleid - in de woning.

Warmtepompen benutten gratis thermische energie uit de natuur - al naargelang het systeem, gerecupereerd uit de lucht. U betaalt enkel de hoeveelheid stroom nodig voor de werking van de warmtepomp.
Bel ons: +32 (0) 491 733 245    >>
Verwarming


W&M Energy, uw adviseur van verwarmingsapparatuur in woningen en bedrijven.
W&M Energy is gespecialiseerd in de nieuwste verwarmingstechnieken. Dagelijks zorgt ons geroutineerd team voor de plaatsing van kwalitatieve en hoogrenderende
zonneboilers, warmtepompen, warmtepomp boilers, pelletketel en kachels installaties.
Het gaat er bij ons vooral om een de juiste samenspraak te krijgen tussen de verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan een centrale verwarming op lage temperatuur
verwezenlijkt met de verschillende technieken waarbij een combinatie van zonne-energie, pellenkorrels en zelf opgewekte elektriciteit de brandstof voor uw comfort zijn.

We beantwoorden daarmee aan de hoogste verwachtingen die door particulieren en bedrijven gesteld worden. Al onze verwarmingsoplossingen zijn gericht op een
maximale opbrengst en kaderen binnen het streven naar meer energiezuinigheid en ecologisch bewustzijn.
We maken daarbij enkel gebruik van toestellen van gerenommeerde en betrouwbare fabrikanten, waardoor u steeds van een optimale werking en een lange levensduur
verzekerd bent. Het spreekt voor zich dat wij oplossingen aanreiken zowel voor nieuwbouw als voor renovatie én voor vervanging van verouderde installaties.

Met W&M Energy bent u alvast verzekerd van het ideale woon- en werkklimaat, gekoppeld aan belangrijke besparingen op uw energiebudget.
Warmtepompboiler

De warmtepomp boiler haalt zijn warmte uit de omgevingslucht om uw sanitair water te verwarmen. Het reservoir van 200 tot 270 liter is ideaal om een gezin van 2 tot 6 personen te voorzien van hun warmwater behoefte.
Verwarming van uw sanitair warmwater voor douche, bad, vaatwas, wastafel.
Vloerverwarming

Vloerverwarming is esthetisch én verspreidt de warmte aangenaam en gelijkmatig. Precies in de zone waarin wordt geleefd. De warmte gaat dus niet tegen het plafond hangen. zoals bij een klassiek systeem. En je vloeroppervlak blijft volledig beschikbaar, zonder radiatoren.